ACTIVITEITEN

Ontdek de activiteiten in en rond Casa del Lago.

ONTDEK DE OMGEVING

Bij Casa del Lago is er voor iedereen een leuke activiteit te vinden. Zo kun je bij ons een boot of fiets huren om heerlijk te genieten van de prachtige natuur. Verder biedt de omgeving een rijk scala aan activiteiten voor jong en oud. Wat dacht je van een bezoekje aan de Keukenhof, waar er meer bloemen te zien zijn dan je kunt tellen. Of Linnaeushof, Europa’s grootste speeltuin, waar ze meer attracties hebben dan je in één middag aankunt! De culinaire fijnproever wordt ook zeker niet vergeten. Breng eens een bezoekje aan Kaageiland, een pitoresk eilandje nabij Lisse, om daar heerlijk te lunchen of dineren. Genoeg te doen!

KEUKENHOF

Het meest beroemde bloemenpark ter wereld, oftewel de Keukenhof in Lisse, bevindt zich op slechts 10 minuten rijden van Casa del Lago. Bij de Keukenhof geniet je voor acht weken lang van de geuren en kleuren van ruim zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten die de Bollenstreek te bieden heeft. In 2021 is de Keukenhof geopend van 20 maart tot en met 9 mei.

BOOTVERHUUR

Of je nu te gast bent bij Casa del Lago of niet: een boot huren bij ons kan altijd! In onze bootverhuur vind je onder andere een ruime sloep voor 8 personen. Alle prijzen en voorwaarden voor het huren van een boot vind je op de website van onze jachthaven.

In één van onze appartementen overnachten?

FIETSVERHUUR

We kunnen heel goed begrijpen dat je de prachtige omgeving rondom Casa del Lago gaat verkennen op de fiets. Je vindt er de mooiste fietsroutes van de Bollenstreek! Zelf geen fiets bij de hand? Geen probleem, wij hebben meerdere elektrische fietsen te huur. Je kunt ons zowel bellen als een bericht sturen om een fiets te huren.

DE BOLLENSTREEK

Het is heerlijk om te verblijven in de kleurrijke Bollenstreek. Van de Keukenhof, het Bloemencorso en andere activiteiten, er is van alles te beleven in de omgeving.

Enthousiast geworden?

NEEM CONTACT OP

Vul het formulier in en we zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Je kunt ons ook bellen

Op het nummer: 0252–212410

Of een mailtje sturen

Naar: info@casadellagoappartementen.nl

Ben je in de buurt?

Dan staan we je ook graag te woord op onze locatie