VAKANTIE APPARTEMENT IN DE BOLLENSTREEK

Op zoek naar een fijn appartement om te overnachten in de Bollenstreek? Casa del Lago appartementen in Lisse ligt midden in deze streek. De bloemenvelden zijn bij ons om de hoek!

TULPENVELDEN IN DE OMGEVING

Onze appartementen bevinden zich in een super Hollandse omgeving. Weilanden, water, molens, schapen en natuurlijk bloemenvelden. Wanneer de bollen in bloei staan, is onze omgeving een groot kleurrijk geheel. Vanaf eind maart staan er bollen in de bloei. Het begint met crocussen, narcissen, hyacinten en vroege tulpen. Later komen er grote tulpen in bloei te staan. In de nazomer komen er andere bollen in de bloei, zoals gladiolen, dahlia's, anjers en asters.

VERBLIJVEN IN DE BOLLENSTREEK

Het is fantastisch om in het bloeiseizoen te verblijven in de Bollenstreek. Onze appartementen liggen aan de Ringvaart en je kijkt uit over de weilanden. Vanuit de accommodatie fiets, wandel of rij je met gemak door de Bollenstreek heen en kun je genieten van op en top Hollandse natuur.

ONZE APPARTEMENTEN

Wat kun je verwachten van onze appartementen? Al onze verblijven bevinden zich op de eerste etage van onze jachthaven. Waardoor je dus direct dat fantastische uitzicht hebt. We hebben in totaal acht appartementen die allemaal net een beetje anders zijn. Ook in de kamers komt de Hollandse sfeer terug door eigen gemaakte kunst in de vorm van schilderijen van bijvoorbeeld tulpen of andere Hollandse natuurbeelden. Alle appartementen zijn ruim opgezet met fijne bedden, een uitgebreide keuken met moderne apparatuur, een bank, eettafel en moderne badkamer. Er is ook een gemeenschappelijke ruimte waar je gebruik van kunt maken, en dat is ook ideaal voor grotere groepen. Ook kun je bij ons gebruik maken van de sauna met een stoomcabine, Finse sauna, regendouche en rustruimte. Dat heb je wel verdiend na een dagje struinen door de Bollenstreek!

ACTIVITEITEN TUSSEN DE BLOEMENVELDEN

De Bollenstreek is natuurlijk prachtig. Maar wat kun je nu precies allemaal zien en beleven? Vanaf eind maart tot en met begin mei kun je naar de Keukenhof. Dit lentepark dat wereldwijd bekend is, is te vinden op zes kilometer afstand van onze appartementen. Ideaal dus! In april wordt ook het Bloemencorso bij ons om de hoek gehouden. Maar er is meer te doen, zo kun je in de Bollenstreek heerlijk wandelen, fietsen of watersporten beoefenen. Ook hengelsportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Met een bootje varen of de Ringvaart en de Kagerplassen is ook fantastisch. Je kunt bij ons een boot huren.

MEER INFO OVER DE BOLLENSTREEK

Lisse is het hart van de Bollenstreek. Deze streek wordt ook wel de Duin- en Bollenstreek genoemd. Het heeft deze naam gekregen omdat er in dit gebied veel Nederlandse bollenteelt plaatsvindt. Dit begon in de 16e eeuw maar is pas echt gegroeid halverwege de 19e eeuw. Andere steden die zich ook in de Bollenstreek bevinden zijn Warmond, Voorhout, Sassenheim, Hillegom en Bennebroek.

In één van onze appartementen overnachten?

NEEM CONTACT OP

Vul het formulier in en we zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Je kunt ons ook bellen

Op het nummer: 0252–212410

Of een mailtje sturen

Naar: info@casadellagoappartementen.nl

Ben je in de buurt?

Dan staan we je ook graag te woord op onze locatie