Appartement vlakbij de Keukenhof

APPARTEMENT BIJ DE KEUKENHOF

De Keukenhof in Lisse bevindt zich op zes kilometer afstand van onze appartementen. Als je dus een appartement zoekt om te overnachten dichtbij het mooiste bloemenspektakel van Europa, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

KEUKENHOF 2020

In 2020 is de Keukenhof geopend van 21 maart tot en met 10 mei. Tussen 08.00 en 19.30 uur is het lentepark dagelijks te bezoeken. Je kunt er makkelijk parkeren met de auto en het is ook bereikbaar met openbaar vervoer.

VERBLIJVEN NABIJ DE KEUKENHOF

Het is natuurlijk ideaal om een verblijf nabij de Keukenhof te hebben. Dan hoef je namelijk geen lange autorit te maken na jouw bezoek, maar kun je even lekker bijkomen in één van onze comfortabele appartementen. De andere dagen van jouw verblijf kun je nog meer genieten van de prachtige omgeving. Onze accommodatie is omringd door weiland, de Ringvaart en zeer nabij vind je nog veel meer tulpenvelden.

ONZE APPARTEMENTEN

De appartementen in Lisse bevinden zich op de eerste etage van onze jachthaven. Het zijn stuk voor stuk ruim ingerichte appartementen voorzien van alle gemakken. Fijne bedden, een luxe keuken met vaatwasser, badkamer, bank, eettafel, televisie en uitzicht op het water en/of de weilanden. We hebben in totaal acht appartementen voor drie tot zes personen. Er is ook een familie-appartement. De accommodatie is absoluut geschikt voor grote groepen. Ideaal is dan de gemeenschappelijke ruimte waar je met een grote groep aan de tafel kunt zitten en kunt koken. Heb je de behoefte om te ontspannen? Dan kun je relaxen in de sauna. Wij hebben een Finse houten sauna, stoomcabine, regendouche en rustruimte welke je kunt reserveren voor maximaal vier personen.

ACTIVITEITEN IN DE OMGEVING

De Keukenhof is natuurlijk prachtig, maar er zeker meer te doen in de omgeving. Er lopen wandelroutes vanaf onze accommodatie door de weilanden, langs de molens en bloemenvelden. Je kun je er ook voor kiezen een mooie fietstocht te maken en eventueel bij ons fietsen te huren. Liever het water op? Je kunt bij ons een sloep huren en varen over de Ringvaart en Kagerplassen richting Leiden of Amsterdam. Op de Kagerplassen is het mogelijk om watersporten te beoefenen. Hengelsportliefhebbers komen zeker aan hun trekken in onze omgeving.

MEER INFO OVER DE KEUKENHOF

Wat is de Keukenhof eigenlijk precies en hoe is deze ontstaan? Kasteel Keukenhof werd gebouwd in 1614 en er werd een grote tuin omheen ontworpen. Later, in 1949 bedachten bloembollenkwekers- en exporteurs om er een park van te maken met voorjaarsbloeiende bloembollen. In 1950 ging het park voor het eerst open. Nu in 2020 vindt de 71ste editie van de Keukenhof plaats met het thema A world of Colours.

In één van onze appartementen overnachten?

NEEM CONTACT OP

Vul het formulier in en we zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Je kunt ons ook bellen

Op het nummer: 0252–212410

Of een mailtje sturen

Naar: info@casadellagoappartementen.nl

Ben je in de buurt?

Dan staan we je ook graag te woord op onze locatie