Groepsaccommodatie huren in Zuid-Holland

GROEPSACCOMMODATIE HUREN IN ZUID-HOLLAND

Op zoek naar een accommodatie om met een grote groep te verblijven? Bij Casa del Lago appartementen in Lisse verhuren wij in totaal acht appartementen waar gezamenlijk 30 personen tegelijkertijd kunnen verblijven. Met extra bedden is het ook mogelijk om dit aantal iets uit te breiden.

VERBLIJVEN MET GROTE GROEPEN

Een groepsaccommodatie in Nederland is ideaal om met een groter gezelschap vakantie te vieren of misschien wel een bijzondere viering van een verjaardag, huwelijk en noem maar op. Groepen zijn zeer welkom bij Casa del Lago. Al onze appartementen bevinden zich op de eerste verdieping boven onze jachthaven, een unieke locatie dus! De appartementen zijn allemaal ruim opgezet en hebben veel lichtinval. Prettig om voldoende ruimte te hebben om je ook even terug te trekken. We hebben appartementen voor drie tot zes personen. Je kunt zelf de indeling van de appartementen bepalen. Ideaal is onze gemeenschappelijke ruimte waar je met de hele groep kunt tafelen, koken, spellen spelen of andere activiteiten met elkaar kunt ondernemen. Onze gasten kunnen op reservering gebruik maken van onze wellness, welke bestaat uit een Finse sauna, Turks stoombad, rustruimte en regendouche.

ONZE APPARTEMENTEN

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en bevatten allemaal een eigen badkamer met douche, keuken met vaatwasser, eettafel, televisie, fijne bedden en een bank. Ze zijn ook allemaal ruim opgezet en hebben uitzicht over het water en de weilanden. Een super Hollands uitzicht dus!

ACTIVITEITEN IN DE OMGEVING

Met de groep op pad in de omgeving? Daar zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor. In de Bollenstreek kun je namelijk goed fietsen en wandelen. Er lopen fiets- en wandelroutes vanaf onze accommodatie door de polder, langs de bloemenvelden, het water en molens. Onze appartementen liggen aan de Ringvaart en wij verhuren ook sloepen. Je kunt dus met de groep het water op en een boottocht maken richting de Kagerplassen. Of maak er een dagtocht van en vaar naar Amsterdam of Leiden. Op het water kun je overigens nog veel meer activiteiten ondernemen. Verschillende watersporten zoals waterskiën, suppen, zeilen, windsurfen en meer. Ook hengelsport kan goed beoefend worden in onze omgeving. In het voorjaar is ook het Bloemencorso en de Keukenhof bij ons om de hoek. Kortom, genoeg te beleven en te doen met een grote groep!

In één van onze appartementen overnachten?

NEEM CONTACT OP

Vul het formulier in en we zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Je kunt ons ook bellen

Op het nummer: 0252–212410

Of een mailtje sturen

Naar: info@casadellagoappartementen.nl

Ben je in de buurt?

Dan staan we je ook graag te woord op onze locatie