OVERNACHTEN VLAKBIJ HET STRAND

Op zoek naar een fijn verblijf nabij het strand? Onze appartementen bevinden zich op 10 kilometer afstand van het strand van Noordwijk. Als je bij ons overnacht, sta je binnen een kwartiertje met je voeten in het zand. Ideaal!

HET STRAND VAN NOORDWIJK OM DE HOEK

Noordwijk aan Zee heeft een heerlijk breed strand waardoor je met gemak een lekker plekje zoekt om te relaxen in de zon. Er zijn ook meerdere strandpaviljoens en beachclubs waar je kunt vertoeven. Actieve strandgangers kunnen golfsurfen of windsurfen. Speciaal voor kleine kinderen is er 'het kleine zeetje' een laagstaand stuk zee waar kinderen kunnen spelen. Er zijn veel parkeergelegenheden bij het strand van Noordwijk. Rondom de boulevard en het winkelgebied is het zeven dagen per week betaald parkeren. Vanaf 1 euro tot maximaal 3 euro per uur. Je kunt betalen bij de parkeerautomaat met cash of pin of met een parkeerapp op je telefoon. Ook zijn er blauwe zones waar je met een blauwe parkeerschijf een maximale tijd kunt parkeren. Buiten het zomerseizoen is het strand ook toegankelijk voor honden.

VERSCHILLENDE STRANDEN

Noordwijk aan Zee kent eigenlijk meerdere stranden: de stranden aan de noord- en zuidboulevard en Duindamse- en Langevelderslag. Deze beide stranden hebben een hele andere sfeer. De stranden bij de boulevard zijn levendiger en hier zijn veel strandpaviljoens. Wil je juist de rust opzoeken? Dan kun je beter naar de Duindamse- of Langevelderslag. Hier is het vaak rustiger en zijn minder faciliteiten.

ONZE APPARTEMENTEN

Al onze appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Het zijn stuk voor stuk ruime verblijven met veel lichtinval. Op warme zomerdagen blijft het heerlijk koel in de kamers door de airco. Alle appartementen zijn voorzien van een moderne keuken met vaatwasser, badkamer met douche, eettafel, televisie en natuurlijk heerlijke bedden. In totaal verhuren wij acht appartementen voor drie tot zes personen. Ook hebben wij een familie appartement en zijn grote groepen zeker welkom. In onze gemeenschappelijke ruimte kunnen grote groepen samen tafelen en koken. Ook kunnen gasten gebruik maken van onze wellness met Finse sauna, Turks stoombad, regendouche en rustruimte.

ACTIVITEITEN IN DE OMGEVING

Rondom de stranden zijn er genoeg mogelijkheden om in de duinen mooie wandelingen te maken. Zoals in het Nationale Park Hollandse Duinen. Het Strandreservaat Noordvoort is een mooi stuk strand tussen Noordwijk en Zandvoort waar je ook hele mooie wandelingen kunt maken. Maar ook rondom onze accommodatie kun je fietsen of wandelingen maken door de Hollandse polders en bloemenvelden. Onze appartementen liggen aan de Ringvaart en met een bootje kun je varen over de Ringvaart richting de Kagerplassen en steden als Leiden of Amsterdam. Sloepen en fietsen zijn bij ons te huur.

In één van onze appartementen overnachten?

NEEM CONTACT OP

Vul het formulier in en we zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Je kunt ons ook bellen

Op het nummer: 0252–212410

Of een mailtje sturen

Naar: info@casadellagoappartementen.nl

Ben je in de buurt?

Dan staan we je ook graag te woord op onze locatie