Appartementen vlakbij het Bloemencorso

APPARTEMENT VLAKBIJ BLOEMENCORSO

Ieder jaar vindt het Bloemencorso weer plaats in de Bollenstreek. Wil je graag overnachten tijdens dit evenement? Onze appartementen in Lisse bevinden zich om de hoek van het Bloemencorso. Ideaal!

HET BLOEMENCORSO

Op zaterdag 25 april 2020 vertrekt het Bloemencorso vanuit Noordwijk via Lisse richting Haarlem. De praalwagens versierd met de mooiste bloemen rijden een route van 42 kilometer lang. Naast dat het fantastisch is om de mooie wagens te bekijken, wordt er ook voor entertainment en muzikaal vermaak gezorgd. Kortom een superleuk evenement om bij te zijn!

VERBLIJVEN VLAKBIJ HET BLOEMENCORSO

Maak van jouw bezoek aan het Bloemencorso een weekendje weg en verblijf in één van onze appartementen. Onze appartementen zijn van alle gemakken voorzien, zo zijn er fijne bedden, een keuken met vaatwasser, moderne badkamer, eettafel, televisie en een op en top Hollands uitzicht over de weilanden en de Ringvaart. Op zaterdag vindt de parade van het Bloemencorso plaats en kun je de langsrijdende praalwagens aanschouwen. Wil je de wagens nogmaals van dichtbij bekijken? Dan kun je op zondag een bezoekje aan Haarlem brengen. Daar staan de praalwagens tentoongesteld.

ONZE APPARTEMENTEN

We hebben in totaal acht verschillende appartementen waarin je kunt verblijven. Ze bevinden zich allemaal op de eerste verdieping boven onze jachthaven. Best wel een unieke locatie om te overnachten dus! We hebben appartementen voor drie, vier of zes personen. Ook hebben wij een familie appartement waar je met meer personen in kunt verblijven. Grotere groepen zijn bij ons ook zeker welkom, in de gemeenschappelijke ruimte kun je met een grote groep gemakkelijk tafelen en koken. En vergeet zeker onze wellness niet. Een privé sauna met Finse sauna, stoomcabine, regendouche en rustruimte.

MEER TE DOEN IN DE BOLLENSTREEK

Naast het Bloemencorso valt er nog meer leuks te beleven in de omgeving. Zo kun je wandelen en fietsen door de bollenvelden of een vaartocht maken over de Ringvaart en Kagerplassen. Houd jij van watersporten? Ook dat kan in onze omgeving supergoed! Hengelsportliefhebbers zijn bij ons in de omgeving ook op de juiste plek. En vergeet de Keukenhof natuurlijk niet. Misschien wel het mooiste bloemenspektakel ter wereld. Op zes kilometer afstand van onze appartementen kun je aan het lentepark een bezoekje brengen.

MEER INFO OVER HET BLOEMENCORSO

In 2020 vindt het Bloemencorso plaats op 25 april, in 2021 op 17 april en in 2022 op 23 april. Schrijf dat maar vast in je agenda! Ieder jaar is namelijk anders gezien er met een thema gewerkt wordt. In 2020 is het thema Freedom. Wist je dat het Bloemencorso al bestaat sinds 1947? De route loopt vanaf Noordwijk via Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, Bennebroek en Heemstede richting Haarlem. De optocht bestaat uit zo’n twintig praalwagens en meer dan dertig met bloemen versierde luxe wagens.

In één van onze appartementen overnachten?

NEEM CONTACT OP

Vul het formulier in en we zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Je kunt ons ook bellen

Op het nummer: 0252–212410

Of een mailtje sturen

Naar: info@casadellagoappartementen.nl

Ben je in de buurt?

Dan staan we je ook graag te woord op onze locatie