Wellness

WELLNESS

Kom heerlijk tot rust.

ONTSPANNEN IN ONZE WELLNESS

Tijdens jouw verblijf in één van onze appartementen kun je gebruik maken van onze wellness. Bestaande uit een Finse sauna, Turks stoombad, regendouche en rustruimte. Heerlijk om even helemaal tot rust te komen. De sauna is voor maximaal vier personen te reserveren. 2 uur saunabezoek: 1-2 personen: 36 euro totaal 3-4 personen: 48 euro totaal Prijs is inclusief badjas, slippers, handdoek en water. Voor ieder extra uur dat je in de sauna verblijft geldt een toeslag van 12 euro. Je kunt alvast jouw saunabezoek vooraf reserveren door ons een bericht te sturen. Tijdens jouw verblijf kun je bij de receptie een reservering maken.

FINSE HOUTEN SAUNA

De hitte en geur van het warme hout in onze Finse sauna zorgt voor complete ontspanning. De droge sauna heeft een lage luchtvochtigheid. Je lichaam warmt op en koelt weer af door te zweten. De temperatuur in onze Finse sauna ligt rond de 90 graden celsius.

TURKS STOOMBAD

Het Turkse stoombad is een warme ruimte waar de temperatuur rond de 45 graden ligt. De luchtvochtigheid in deze sauna is rond de 100%. Perfect om je huid te reinigen. Als je rond de 15 minuten in deze ruimte verblijft, gaan je huidporiën openstaan en worden afvalstoffen afgevoerd. Ook is het erg goed voor de luchtwegen én heerlijk ontspannend.

In één van onze appartementen overnachten?

REGENDOUCHE

Voor en na het gebruik van één van de sauna's is het aan te raden om te douchen. Om op te warmen óf juist af te koelen kun je gebruik maken van onze heerlijke regendouche.

RUSTRUIMTE

Nadat je goed bent afgekoeld, is het tijd om te relaxen. In de rustruimte kun je plaatsnemen op de bank of één van de ligstoelen en ondertussen genieten van het uitzicht over de polder.

Enthousiast geworden?

NEEM CONTACT OP

Vul het formulier in en we zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Je kunt ons ook bellen

Op het nummer: 0252–212410

Of een mailtje sturen

Naar: info@casadellagoappartementen.nl

Ben je in de buurt?

Dan staan we je ook graag te woord op onze locatie